Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinden görev yerine dönmek isteyen uzman çavuş, otobüs seferinin iptali ile mağdur oldu. Aciliyetten görev yerine gitmesi gerektiğini ve gidemediğini belirten uzman çavuş firmadan şikayetçi olacağını söyledi.

Çaycuma'da Metro otobüs firmasından iki gün önce Konya'ya bilet alan uzman çavuş İsmail Ç., bugün sabah saatlerinde terminale gelip biletini teyit ederek beklemeye başladı. Otobüsün gelmesine yakın zamanda aracın arıza yaptığı için seferin iptal olduğunun belirtilmesi üzerine mağdur olduğunu söyledi.

Üniversiteliler miniklere ilham oldu... Üniversiteliler miniklere ilham oldu...

Görev yerine acilen dönmesi gerektiğini anlatan uzman çavuş İsmail Ç. yaşadıklarını ve mağduriyetini şöyle açıkladı; " Akşam saat 19.00'de Konya' da görev yerinde olmak zorunda olduğum için Metro seyahatten bugün 11.30 otobüsüne bilet aldım. Sabah erken saatte gelip biletimi aldım. Yaklaşık iki saat bekledikten sonra saat 11.20 civarında otobüsün bozulduğu seferin iptal olduğu söylendi. Benim yaşadığım mağduriyeti başkalarının yaşamaması için otobüs firmasından şikayetçi olacağım." dedi.