16 Haziran 1815 yılında Fransa ile İngiltere arasında Waterloo savaşı yaşandı. Savaş devam ederken Mayer Rothschild Londrada bir yaygara koparıp İngiltere'nin savaşı kaybettiği söylentisini yayar ve İngiltere borsası düşer, dibe vurur. Mayer Rothschild borsadaki dip yapmış bütün hisseleri satın alır. Halbuki birkaç gün sonra savaşı gerçektende İngiltere'nin kazandığı haberi gelir ve borsa yükselmeye başlar. Mayer Rothschild ucuzdan aldığı tüm hisseleri pahalı pahalı bir şekilde satar ve var olan SERVETİNİ 2500 KATINA çıkarır. Herif koskoca (!) İngiltere'yi dolandırdı. Bu arada Mayer Rothschild bir yahudidir.

Galatasaray futbolcusu Kerem Demirbay, Zonguldak'a selam gönderdi! Galatasaray futbolcusu Kerem Demirbay, Zonguldak'a selam gönderdi!

 

O günden taa 1. dünya savaşına kadar İngiltere Rothschild ailesinin elinin altında idi.  Binevi İngitereyi bu Yahudi aile yönetiyordu. 1. Dünya savaşından sonra Rothschild büyük servetini ABD'ye taşıdı. Ta ki Rothschild  Çin'e gözüne dikene kadar. Şuan Rothschild'in serveti Çin'e kaymakta. Düşünün ki Amerika Merkez Bankası Amerika'nın değil başkaları ait. Paraların Çin'e kaymasıyla birlikte ABD kendi çöküşünü geciktirmek için Coronavirüs belasını Çin 'e yaydı. Çin'nin zararı hesap edilemeyecek durumda.

ABD; İtalya'daki Papanın Rothschildlara teslim olmasından dolayı ağır bir ceza uygulamakta. Keza Korınavirüsün İran'daki Şiilerin dini merkezi Kum şehrine bulaşması gibi...  

Belkide 20-30 yıl sonra geriye dönüp baktığımızda Coronavirüs meselesini konuşurken ABD ve ROSTHSCHİLD büyük savaşı diye hatırlarız...