Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol,icra edilen il kongresinden sonra Chp il Başkanı Devrim Dural ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan il Başkanımız Sayın Erol şunları ifade etti;

Bir kaç gün öncede Chp Merkez ilçe Başkanı Sayın Zaimoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.Bugün ise Chp İl Başkanı Sayın Dural’a ziyarette bulunduk.Siyasette,Zonguldak ilinde partiler üstü bir yaklaşımla 2024 yerel seçimlerine odaklandık. Zonguldak il merkezinde,ilçelerinde ve beldelerinde yaşanabilir bir Zonguldak için kollarımızı sıvadık.Özellikle Merkez ilçemizde yani Zonguldak Belediye başkan ve yönetiminin teknik, idari derinliği olan kişilerden oluşması için büyük bir mücadele veriyoruz vereceğiz.Şu görülmektedir ki mevcut yönetim maalesef kentimize derman olamamıştır.Biz Saadet Partisi olarak halkımızın menfaatine yapılacak her türlü dirsek temasına hazır ve nazırız. Önce partim önce siyasi kariyerim diye yola çıkmıyoruz. 

Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi! Milletvekili Avcı, onaylandığı müjdesini verdi!

Tek arzumuz yaşanabilir bir Zonguldak yeniden büyük Zonguldak.Chp il Başkanlığı kongresi sonrası oluşan yeni yönetime yeni dönemde başarılar diliyorum."