Hepimiz ekranlara kitlenmişken, ünlüler de Kızılcık Şerbeti'ni yakından takip ediyor. Dayanamayıp bölüm hakkında sosyal medyada yorum yapan ünlü isimler, takipçilerini güldürdü.

Ünlülerden Eğlenceli Yorumlar

Kızılcık Şerbeti'nin son bölümü yayınlandığında, ekran başına kilitlenen ünlüler, dizinin heyecanına ortak oldular. Sosyal medyada yaptıkları yorumlar ile hayranlarını eğlendiren ünlüler, dizinin popülaritesine dikkat çekti.

Sosyal Medyada Paylaşılan Anlar

Birçok ünlü isim, dizinin sürükleyici sahneleri hakkında esprili yorumlar yaparak takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve dizi hayranları arasında keyifli sohbetler başlattı.

Kızılcık Şerbeti'nin Etkisi Büyüyor

Zonguldaklı Fenomen Merve Kutlu İsyan Etti: 3 günde 5 saat uyudum! Zonguldaklı Fenomen Merve Kutlu İsyan Etti: 3 günde 5 saat uyudum!

Dizinin her geçen gün artan izleyici kitlesi, ünlü isimlerin de ilgisini çekiyor. Kızılcık Şerbeti, sadece izleyicileri değil, ünlüleri de ekran başına toplamaya devam ediyor.

Hepimiz ekranlara kitlenmişken ünlülerden de Kızılcık Şerbosu izleyenler ifşalandı. Dayanamayıp bölüm hakkında yorum yapanlar güldürdü.

Önce Edis'in tweet'i gündem oldu. Alev'in kafası atınca Berlin'e uçmasına güldüren bir yorumda bulunmuştu.

Önce Edis'in tweet'i gündem oldu. Alev'in kafası atınca Berlin'e uçmasına güldüren bir yorumda bulunmuştu.

Geçtiğimiz haftalarda Bahar'a konuk oyuncu olarak katılan komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nun Kızılcık Şerbeti yorumu güldürdü.

Geçtiğimiz haftalarda Bahar'a konuk oyuncu olarak katılan komedyen Yasemin Sakallıoğlu da Şerbo tayfadan olduğunu açıkladı.

ADAMI BIRAKIN Bİ!

Sakallıoğlu'nun güldüren Kızılcık Şerbeti sezon finali yorumu gündem oldu.

Yorumda "Abdullah yoğunluktan kalp krizi geçiremiyor. Adamı bırakın bi rahat rahat spazmını yaşasın"

Ev birbirine girmişken kalbini tutan Apo gözlerden kaçmadı. Ama adam kaostan kendi derdini unuttu. İşte o komik yorum:

Kaynak: HABER MERKEZİ