Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var! Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var!

Etkinliklerde, jandarmanın çalışma şekli, KADES uygulaması ve çeşitli jandarma birimlerinin faaliyetleri tanıtıldı.

Etkinliğe Yoğun Katılım

Çömlekçi İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Çaycuma İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Samet Tonga, Filyos Koruma Birlik Komutanı Binbaşı Mehmet Kandemir, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Şerif Bekiroğlu, jandarma personeli, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

Jandarma Birimlerinin Gösterileri

Etkinlikler kapsamında SAK Timi, Trafik Timi, Motosiklet Asayiş Timi, Önleyici Asayiş Timi, Asayiş Koordinasyon Timi, Çevre, Doğa ve Hayvan Koruma Timi, KOM Şube Müdürlüğü Köpek Unsuru, Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi Şiddet Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ve Asayiş Komando Birlik Komutanlığı ekipleri katıldı. Jandarmanın çalışma şekli, KADES uygulaması, trafik, asayiş, çevre ve doğa koruma, hayvan koruma ve diğer birimlerin işleyişi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Eğitimli Köpeğin Gösterisi

Etkinliklerde en çok dikkat çeken unsurlardan biri, eğitimli jandarma köpeğinin gösterisi oldu. Köpek, yeteneklerini sergilerken izleyenleri hem şaşırttı hem de güldürdü.

Kahvaltı İkramı

Etkinlik öncesinde, katılımcılar ve jandarma personeline kahvaltı ikramında bulunuldu. Bu sosyal etkinlik, jandarma teşkilatının 185. yılını kutlarken, halkla jandarma arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçladı.

Çaycuma Haberleri

Editör: Aybüke Ünal