Jess Molho, "Unutulmadın, özlendin" derken, Jennifer Boyner ise "Bazı anılar hiç unutulmaz ve büyüyerek bizimle birlikte kalır" ifadelerini kullandı.

Seksenler dizisinin Zafer'ine, Beni Böyle Sev'in Reyhan'ı eşinden acı veda! Seksenler dizisinin Zafer'ine, Beni Böyle Sev'in Reyhan'ı eşinden acı veda!

defne joy foster- Jess molho

Defne Joy Foster'ın Anısına Duygusal Paylaşımlar

Seneler önce hayatını kaybeden Defne Joy Foster, Sihirli Annem dizisindeki rol arkadaşları tarafından ölüm yıl dönümünde anıldı. Jess Molho ve Jennifer Boyner, duygusal paylaşımlarıyla izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.

defne joy foster-jennifer Boyner

Jennifer Boyner'den Defne Joy Foster Anısı

Sihirli Annem dizisinde Eda'nın kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner, sosyal medya üzerinden Defne Joy Foster'ı anarak, "Defne ablayı kaybedeli 13 yıl oldu. Dile kolay... Onu anmak istedim. Kendime onun makyajını yapacağım. Umarım olduğu yerde çok mutludur. Onu sevgiyle ve saygıyla anıyorum" dedi.

İnci Türkay- nevra Serezli- Defne Joy Foster

Jess Molho'dan Unutulmayan Dostuna Vefa

Foster'ın eşini Sihirli Annem dizisinde canlandıran Jess Molho, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "13 yıl oldu. Unutulmadın, özlendin" ifadelerini kullanarak eski dostuna olan vefasını gösterdi.

Oyuncu Melek Baykal, Molho'nun paylaşımına "Jesscim insanın senin gibi dostu olsun. Sonsuz vefanı gördükçe seni daha çok seviyorum. Sevgili Defne ne kadar şanslı onu hiç unutmayan bir dostu var. Nurlarda uyusun huzurla" yorumuyla duygusal bir not ekledi.

Aybüke Ünal