Bolu'da faaliyet gösteren AK Piliç firmasının canlı tavuklarını çalmak için plan kuran 3 kişi, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucunda suçüstü yakalandı. Şirket çalışanı kamyon şoförü H.G. ve yanındaki arkadaşları S.K. ile A.Ç., uzun süredir devam eden hırsızlık faaliyetleriyle firma için büyük zararlar oluşturdukları belirlendi.

A W176008 01

Jandarma Operasyonla Müdahale Etti

İl Jandarma Komutanlığı'na yapılan ihbar üzerine harekete geçen ekipler, kamyonla taşınan tavukların çalındığı ihbarını değerlendirdi. Teknik ve fiziki takip sonucunda hırsızların izini süren jandarma, Dağkent Mahallesi'nde kullanılmayan bir binaya gizlenen kamyonu tespit etti. Adrese düzenlenen operasyonla birlikte, şüpheliler kamyonun içerisinde tavukları boşaltmaya çalışırken suçüstü yakalandı.

Çalıntı Tavuklar Firmaya Teslim Edildi

Bolu'nun tarihi mirası Yıldırım Bayezid Camii hala göz kamaştırıyor... Bolu'nun tarihi mirası Yıldırım Bayezid Camii hala göz kamaştırıyor...

Jandarma ekiplerinin müdahalesiyle yakalanan şüpheliler, karakola götürülürken, kamyonun içerisindeki 250 canlı tavuk ise AK Piliç firmasının yetkililerine teslim edildi. Yapılan incelemede, şahısların uzun süredir devam ettirdikleri hırsızlık faaliyetleri sonucunda firma için yaklaşık 2 milyon lira civarında zarara neden oldukları belirlendi.

İHA

Bolu Haberleri