Zonguldak Kömürspor tribün liderlerin Bora Amasralı sosyal medyada hesabından açıklama yaparak Pazar günü oynanacak olan maça herkesi Kömürspor’a  destek olmaya davet etti.

FB_IMG_1696530312948

Amasralı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Eski abiler, Trbünlerin fedaileri, Mevzuların adamları, Raconcular..

Biz sizin gibi olamadık, sizin gibi orayı burayı basamadık.. Deplasmana gidemedik, deplasman sokaklarında adam kovalayamadık üzgünüz.. 

Her olay da eskiden olsa böyle olurdu , böyle yapardık , böyle kırardıkçılar.. Zonguldakspor trbünleri kimsenin babasının tapulu malı değil, nazik popolarızı havalandırıp maçlara gelebilirsiniz. Şehrinizi savunabilirsiniz, Kapı açık buyrun gelin, bizde kenara çekilelim Ailemizle vakit geçirelim. (Sizin şuan yaptığınız gibi) . Sizin geçtiğiniz o yollardan bizde geçtik, tillahını yaşadık yaşamaya da devam ederdikte evde 2 tane evlat bekler, eş bekler. Yolun yarısını geçeli 2 yıl oldu.. Sizin dedikleriniz malesef geride kaldı, eskisi gibi kan deli kaynamıyor , evlatlar akla gelince insan bi duruyor. 

Uzun lafın kısası; kimsenin hakkına hukukuna girmedik, hiç bir kardeşimi darda bırakmadık, İş isteyene iş, aş isteyene aş elimizden geldiğince, bir Allahın yöneticisi gelipte Bora bizden para istedi diyemez, bedava bilet istedi diyemez, Aksine her seferinde Zonguldakspora elimden geldiğince destek oldum olmayada devam edeceğim..

Bizim, Bizden şikayetçi olan kardeşimiz yok! Hep beraber çorbamızı içer, hep beraber oturur kalkarız. Kimseden tek kuruş menfaat beklentimiz de yok!

Briç’in şampiyonaları belli oldu! Briç’in şampiyonaları belli oldu!

Sözün özü Hafta sonu oynanacak olan Zonguldakspor- MİY maçına tüm eski racon sahibi mevzu kralı eski trbüncüleri bekliyoruz, Klavyeden konuştuğunuz kadar, Trbünden bağırın daha faydalı olur.

Yol yürüdüğüm omuz omuza deplasman yaptığım nice kardeşlerim abilerim, ekmeğinin peşinde aslanlar gibi, size lafım yok.. Kendine hayrı olmayan götlere lafım..

PAZAR GÜNÜ KEMAL KÖKSALDA BULUŞALIM. Ne tarafa gittiğinizin hiç bir önemi yok. Önemli olan şehrinizi savunmak”dedi.