Çaycuma İlçesi'nde yaşayan Başoğlu, özellikle ünlü sanatçı Hakan Altun'un şarkılarını seslendirmesiyle dikkat çekmiş ve sosyal medyada geniş bir kitle tarafından keşfedilmişti.

İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum! İktidar partisinin milletvekillerinin tavır koymamasını endişe ile izliyorum!

Bu kez minik yetenek, TRT 1 ekranlarında yayınlanan "Hayata Gülümse" programına davet edildi. Ünlü sanatçı Alişan'ın programına konuk olan Burak Başoğlu, canlı yayında seyircilere unutulmaz anlar yaşattı. Şarkılarını canlı olarak seslendiren Başoğlu, izleyicilerden ve stüdyodaki konuklardan tam not aldı.

Canlı yayın sonrasında sosyal medyada hızla yayılan performans videosu, Türkiye genelinde binlerce kişi tarafından paylaşılarak büyük ilgi gördü. Başoğlu'nun yetenek dolu performansı, 81 ildeki birçok kişiden destek mesajları alarak, büyük bir ses getirdi.

Zonguldaklı minik yetenek Burak Başoğlu'nun başarılı performansı, hem sanat camiasında hem de geniş bir izleyici kitlesi arasında konuşulan konular arasında yerini aldı. Türkiye'nin dört bir yanından gelen destek mesajlarıyla Başoğlu, ülke çapında bir hayran kitlesi oluşturarak adından söz ettirmeye devam ediyor.

EMRE CAN BAYRAM