Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında, hafif ticari araç ile çarpışan Tofaş marka otomobilde bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

Kaza, dün gece saatlerinde Kastamonu-Daday karayolu Şeyh Şaban-ı Veli Öğrenci Yurdu mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Satı Dolapçı'nın kullandığı 37 SD 103 plakalı Ford marka hafif ticari araç ile sürücüsü henüz belirlenemeyen 37 LD 416 plakalı Tofaş marka otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç yol kenarına sürüklenirken, Tofaş marka otomobil ise kullanılmaz hale geldi. Kazada, hafif ticari araç sürücüsü Satı Dolapçı ile araçtaki Engin Dolapçı ve İsmet Dolapçı yaralandı. Tofaş marka otomobilde bulunan Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak da kazada yaralananlar arasındaydı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak onları Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, Efe Gürleyen ve Doğan Çakmak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer üç yaralının tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Batı Karadeniz'deki orman yangınına havadan müdahale! Batı Karadeniz'deki orman yangınına havadan müdahale!

İHA

Kastamonu Haberleri

Editör: Aybüke Ünal