Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) ve Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) değerlendiricileri ile bir araya geldi. Eğitim toplantısı kapsamında ZBEÜ'ye gelen Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya ve Prof. Dr. Mehmet Alaaddin Yalçınkaya çifti, Rektör Özölçer'i makamında ziyaret etti.

Toplantıda, "Program Akreditasyonu" konulu bir sunum yapmak üzere ZBEÜ'ye gelen değerlendiriciler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz ile birlikte Rektör Özölçer'in konuğu oldu. Ziyarette, akademik değerlendirmelerin yanı sıra samimi sohbetler de gerçekleşti.

Memnuniyet Dile Getirildi

Rektör Özölçer, ziyaretten ve sunum öncesinde yapılan hazırlıklardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine ZBEÜ'deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Mualla Yalçınkaya ve Prof. Dr. Mehmet Alaaddin Yalçınkaya ise misafirperverlikleri için Rektör Özölçer'e teşekkür etti.

Zonguldak Ulutan Barajı: Doğal Güzelliklerin Göz Kamaştıran Yüzü Zonguldak Ulutan Barajı: Doğal Güzelliklerin Göz Kamaştıran Yüzü

Karşılıklı İyi Niyetlerle Son Buldu

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve memnuniyet ifadeleriyle son buldu. Akademik iş birliği ve eğitim kalitesinin artırılması adına yapılan bu tür ziyaretler, üniversiteler arasındaki ilişkilerin güçlenmesine katkı sağlıyor.

Kaynak: İHA