Uluslararası Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleri kapsamında ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafından imzalanan protokol, karşılıklı hizmet alımı, iş birliği ve ortak girişimler ile ilgili analiz, araştırma-geliştirme, bilimsel ve teknik çalışmaları kapsıyor.

Hedefler ve Amaçlar

Protokol, iki araştırma merkezi arasında karşılıklı olarak ihtiyaç duyulan testler, analizlerin gerçekleştirilmesini ve merkezlerden birinin diğerinden hizmet alımında bulunmasını içeriyor. Bu iş birliği ile iki üniversitenin ilgili merkezleri arasındaki çalışma ve iş birliğinin daha verimli hâle getirilmesi hedefleniyor.

Rektörlerden Açıklamalar

Protokol imzalandıktan sonra konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, memnuniyetini dile getirerek protokolün her iki üniversite için de hayırlı olmasını temenni etti. ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ise iş birliği protokolünün iki üniversite için de hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, iş birliğinin daha verimli hâle getirilmesi için çalışmaların sürrüleceğini vurguladı.

Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

İHA

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal