Yarışmaya 82 proje katıldı ve her bir proje, belirlenen on kriter üzerinden değerlendirildi.

Sergi Açılışı ve Ödül Töreni

Ödül töreni öncesinde Sezai Karakoç Kültür Merkezi fuaye alanında "İslâm Medeniyeti ve Mandala Sergisi"nin açılışı gerçekleştirildi. Serginin ardından Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı kapsamındaki ödül töreni başladı.

A W215096 01

Katılımcılar

Ödül törenine ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emrah Doğan, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, Senato üyeleri, Zonguldak Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu, davetliler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

A W215096 02

Zonguldak Yasta: Nadir Püren’in Ölümü Sevenlerini Derinden Üzdü Zonguldak Yasta: Nadir Püren’in Ölümü Sevenlerini Derinden Üzdü

Ödüller

Yarışmada birincilik ödülünü Bartın Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bekir Yıldız, ikincilik ödülünü ZBEÜ öğrencileri Aybüke Kızılsal ve Ebrar Çam, üçüncülük ödülünü ise ZBEÜ öğrencileri Arif Tarakçı ve ekibi aldı. Ayrıca, gelecek vadeden girişimcilik lise özel ödülü İstanbul Pertevniyal Lisesi'nden, protokol özel ödülü ise ZBEÜ öğrencisi Mehmet Furkan Öztaş ve Yunus Emre Güdül'e verildi.

Sonuç ve Kapanış

Farabi IX. Ar-Ge ve İnovasyon Proje Pazarı, ödül töreninin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İHA

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal