TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Barış Şeref yönetiminde iç sahada galip gelmeyi alışkanlık haline getirdi.

Kırmızı Lacivertliler, bu sezon ilk kez iç sahada üst üste oynadığı 3 maçtan da galip gelmeyi başardı.

Kdz.Ereğli Belediyespor, Polatlı'ya çelme taktı! Kdz.Ereğli Belediyespor, Polatlı'ya çelme taktı!

Bu süreçte Zonguldak Kömürspor’un genç golcüsü Yusuf Buğra Koşal ile tecrübeli golcüsü Mehmet Gürkan Öztürk yıldızlarını parlattı.

İç sahada oynanan son 3 karşılaşmada da skorbordu değiştirmeyi başaran ikili, toplam 6 gol kaydetti.

YUSUF SON DAKİKALARI SEVİYOR!
Devre arasında Zonguldak Kömürspor'a katılan genç golcü, Kırmızı Lacivertli forma altındaki 3 golünü de son dakikalarda attı.

21 yaşındaki hücum oyuncusu Koşal ise, Karacabey Belediyespor ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarında galibiyet golünü kaydederken, Nazilli Belediyespor karşısında ise takımının son golünü attı.

TECRÜBELİ GOLCÜ KENDİNİ BULUYOR
2019-2020 sezonunda da Zonguldak Kömürspor formasını terleten Mehmet Gürkan Öztürk, bu sezonun devre arasında yeniden takıma katılmıştı.

Bir süredir çalkantılı performans gösteren Öztürk, Barış Şeref yönetiminde adeta kendisine geldi.

Karacabey ve Nazilli Belediyespor karşılaşmalarında sahneye çıkarak iç sahada oynanan son 3 maçta 3 kez fileleri havalandırmasının yanı sıra, Beyoğlu Yeni Çarşı maçında da penaltıyı kendisi kazandı ancak Yusuf Buğra Koşal'a teslim etti.

İŞTE SON 3 MAÇ
Zonguldak Kömürspor 2-1 Karacabey Belediyespor 36' Mehmet Gürkan Öztürk, 90+8 Yusuf Buğra Koşal.

Zonguldak Kömürspor 3-0 Nazilli Belediyespor 68' Mehmet Gürkan Öztürk, 71' Mehmet Gürkan Öztürk, 90+4' Yusuf Buğra Koşal

Zonguldak Kömürspor 1-0 Beyoğlu Yeni Çarşı Sportif Faaliyetler 89' Yusuf Buğra Koşal.

HABER:Emre Sezer