Kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'un son 8 haftada önüne "ALTIN" değerinde bir fırsat geldi.

İzmir’de taraftarının önünde aldığı 3-0’lık mağlubiyetle büyük bir hayal kırıklığı yaratan Zonguldak Kömürspor ile rakiplerinin arasındaki puan farkı 9’a kadar çıktı.

Bu durum kentte büyük bir ümitsizliğe neden olurken, Altınordu deplasmanından mağlup dönen Zonguldak Kömürspor’un önünde hala “ALTIN” değerinde fırsat bulunuyor.

ALTINORDU'NUN RAKİPLERİ GÜÇLÜ İŞİ ZOR!
Kırmızı Lacivertliler'in en yakın rakibi ile puan farkı 9'a kadar çıktı ancak İzmir temsilcisi, iki hafta içerisinde önce 1461 Trabzon ardından Esenler Erokspor’la karşı karşıya gelecek. Henüz büyük maçlarını oynamayan Altınordu, ligin geri kalan kısmında yine güçlü rakipleri Vanspor FK, Diyarbekirspor ve Yeni Mersin İdman Yurdu ile oynayacak.

Altınordu’nun önümüzdeki haftalarda oynayacağı karşılaşmalara bakıldığında bu maçlardan yüksek puanlar çıkartması büyük oranda imkansız olarak görülüyor.

PAZAR GÜNÜ FİTİL YENİDEN ATEŞLENİR, SERİ LİGDE TUTAR!
Barış Şeref ve öğrencilerinin, Pazar günü iç sahada oynanacak olan Yeni Çarşı Beyoğlu karşısından galibiyetle ayrılması durumunda kentte fitil yeniden ateşlenir, denk rakipler karşısında yapılacak galibiyet serisi de Zonguldak Kömürspor'u ligde tutar.

VİRAJDAN ÖNCE SON ÇIKIŞ
Matematiksel olarak Zonguldak Kömürspor'un işi zora girmiş olsa da fikstür şu an temsilcimizin lehine işliyor. 

Bu durumda iş tamamen futbolculara ve teknik ekibe kalıyor.

TFF, Zonguldak Kömürspor'u canlı yayın listesine dahil etti TFF, Zonguldak Kömürspor'u canlı yayın listesine dahil etti

Eğer Kırmızı Lacivertliler, eline geçen fikstür avantajını fırsata çevirmeyi başarırsa, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi şampiyonluğunu kutlarken, birkaç hafta içerisinde de TFF 2.Lig'de kümede kalmanın sevincini yaşar.

HABER: Emre Sezer