İhale tamam TOKİ bekleniyor. Yıllardın özlemi nihayet bitiyor. Lavuar alanı ihalesi yapıldı ve tüm prosedürler tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür... Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete’de... Zonguldak'a yeni Müdür...

Yaklaşık 17 senedir Zonguldak’ın göbeğinde ucube olarak yapılmayı bekleyen ancak bu güne kadar hiçbir Belediyenin yapamadığı ve sürekli olarak vatandaşların merakla beklediği Lavuar alanı projesi AK Parti Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın girişimleriyle sonuçlanarak uzun süre sonra iktidarın da destek vermesiyle ihale aşaması da tamamlanarak yapımına ve ilk kazmanın vurulmasına sıra geldi.

İhale sonucunda TOKİ tarafından yapılmasına başlanacak olan ve proje tamamlandığında şehrin çehresini de değiştirecek ve Zonguldak şehri sırtındaki büyük bir kamburdan kurtulacak.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, yıllar öncesinden çektiğim bu fotoğrafı ilerleyen zamanlarda Zonguldak halkı artık görmeyecek ve Lavuar alanı yepyeni görüntüsüyle şehre bambaşka bir güzellik katacak. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen.