Kanat Tan, 17 Mart Pazar günü oynanacak olan ÇBK Gelişim maçında özel etkinlikler düzenleneceğini açıkladı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)'nin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden temsilcimiz Zonguldak Spor Basket 67, 17 Mart 2024 Pazar günü saat 18:00’da Site Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak olan ÇBK Gelişim müsabakasının ardından Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkililerinden şampiyonluk kupasını teslim alacak.

Zonguldak Spor Basket 67 ile ÇBK Gelişim’in karşı karşıya geldceği maç, televizyondan canlı olarak yayınlanacak.

Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması! Zonguldak Kömürspor tribün lideri Taner Arslantürk’ten "TFF'ye Büyük yürüyüş" açıklaması!

Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, Pazar günü oynanacak olan maç esnasında şampiyona yakışır şekilde görsel şov yapılacağını ve özel etkinlikler düzenleneceğini belirtti.

Öte yandan Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nin en üst yetkilileri ve spor camiasının önemli isimlerinin de Zonguldak'a geleceği açıklandı.

ŞÖLENE DAVETLİSİNİZ
Şampiyon olarak ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi biletini cebine koyan Zonguldak Spor Basket 67, maça girişlerin ücretsiz olduğunu vurgulayarak sezon boyunca desteğini esirgemeyen Zonguldak halkını Pazar günü yaşanacak olan şampiyonluk şölenine davet etti.

HABER: Emre Sezer

Whatsapp Image 2024 03 12 At 16.32.30 (1)