Şampiyon Zonguldak Spor Basket 67, 17 Mart Pazar günü (Yarın) saat 18:00’da sezonunun son maçında kendi evinde ÇBK Gelişim’i ağırlayacak. 

Spor sezonunu gol kralı olarak tamamladı! Spor sezonunu gol kralı olarak tamamladı!

Kırmızı Lacivertlilerin son maçında Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yetkilileri de salondaki yerini alacak. Öte yandan, şampiyona yakışır şekilde görsel şölenler ve özel etkinliklere de yer verilecek.

Müsabakanın ardından Site Kapalı Spor Salonu’nda kurulacak olan platformla birlikte Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’de bitime 2 hafta kalırken şampiyonluğunu ilan eden Barış Güney önderliğindeki Potanın Elmasları, hak ettiği ve uzun süredir beklediği kupasına kavuşacak. 

Zonguldak Spor Basket 67, sezonun son maçında tıpkı Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor maçında olduğu gibi “BU SEZON SON KEZ KIRMIZI” çağrısında bulundu. 

“ORUÇLU TARAFTARLARIMIZI DÜŞÜNDÜK” 
Ramazan Bayramı nedeniyle oruç tutan taraftarları da düşünen Zonguldak Spor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan, “Takımın kupa töreni olacağı maç saatinde, özellikle oruçlu taraftarlarımız düşündük.  

İkram çeşmesi, çorba vesaire verilecektir. Bize destek olan Zonguldak Belediyesine ve Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan‘a çok teşekkür ederiz.” dedi. 

HABER: Emre Sezer