İddiaya göre, Bartın'ın Aladağ Mahallesi'nde ikamet eden T.G, çalıştığı yerde kendini doktor olarak tanıtan şahıstan yardım istedi.

T.G, işyerinde tanıştığı ve kendini "doktor" olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldı.

İddiaya göre T.G, implant tedavisi için sahte doktor olarak iddia edilen şahıstan yardım istedi ve T.G'ye "herkes sana Türk malı implant takacak, ben sana Alman malı implant takacağım" dedi. Karşılığında T.G'den 80 bin Türk Lirası istedi. 45 bin Türk Lirası'nı peşin verdiğini belirten T.G, bir ay sonra tedavi için Ankara'ya gitti.

TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da... TÜİK açıkladı! En düşük oranlar Zonguldak, Bartın, Karabük ve Küthaya'da...

Bütün dişlerimi söktüler 

Tedavi umudu ile Ankara'ya giden T.G :"40 dakika içinde bütün dişlerimi söktüler, bir süre sonra dikişler alındı ve sonrasında implantlar düşmeye başladı. Benden 14 bin Türk Lirası istediler sorunumun çözülmesi için, bende gönderdim. Bunun üzerine 8 bin Türk Lirası istediklerinde ben bu işi araştırmak istedim. Bartın'da bir özel doktora sordum. Röntgen çekildi ve doktor bana dedi ki 'hangi merdiven altında yaptırdın?'. Bunun üzerine ben dolandırıldığımı anladım." ifadelerini kullandı. 

Dolandırıldığını iddia eden T.G konuyu yargıya taşıdığını ve sahte olduğunu iddia ettiği doktorlara sosyal medyadan da ulaşılabileceğinden bahsetti.