Zonguldak Otobüs Terminali'nde tuvalet fiyatının 15 liraya çıkması vatandaşlar arasında büyük şaşkınlık ve öfke yarattı.

15 Liralık Tuvalet Ücreti Şaşkınlık Yarattı

Zonguldak 100. Yıl Terminali içinde bulunan ve Zonguldak Belediyesine ait olup işletmeciye verilen tuvaletin ücreti 15 liraya çıkarılmıştı. Bu durum, tuvaleti kullanmak isteyen vatandaşları hem şaşırtmış hem de kızdırmıştı. Zonguldak önceki dönem Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan tarafından işletmeciye verilen terminaldeki tuvaletin ücreti hala aynı kalırken, temizlik durumu da eleştiriliyor.

Zonguldaklı Vatandaşların Tepkisi Dinmiyor

Bir vatandaş, İmza Gazetesi'nin WhatsApp ihbar hattına gönderdiği mesajda, "Zonguldak terminalindeki tuvalet 15 TL ve çok kötü. Kızım geçen okula oradan binmiş, berbat diyor tuvaletler" diyerek tuvaletlerin durumunun değişmediğini belirtti. İstanbul'daki vatandaştan bile daha yüksek ücret ödeyen vatandaşlar, yüksek ücrete rağmen tuvaletlerin hala kirli olmasına tepki gösteriyor. 

Belediye Başkanı Tahsin Erdem'den Çözüm Bekleniyor

Zonguldak 100. Yıl Terminali'ndeki tuvalet ücretinin yüksekliği ve temizlik sorunları konusunda vatandaşlar, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem'den sorunu çözmesini bekliyor. Vatandaşlar, tuvaletlerin hem daha uygun fiyatlı hem de temiz bir hale getirilmesini talep ediyor.

Aybüke Ünal 

Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti Zonguldak’ın Tanınmış Simalarından Günnur Gülen Hayatını Kaybetti

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal