Zonguldak’ın Devrek ilçesinde bulunan Devrek Ahmet Taner Kışlalı Ortaokulu’nda görev yapan iki müdür yardımcısının öğrencilerle birlikte içki aldığı iddiası yerel basında geniş yankı uyandırdı. İddiaların hedefindeki müdür yardımcıları konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Müdür Yardımcılarından Açıklama

"Değerli velilerimiz, malumunuz üzere dün Egemenlik Mesire alanında öğrenci ve öğretmenlerimiz ile okul pikniği gerçekleştirdik. Piknik bitmeye yakın yerel basında okulumuz müdür yardımcıları hakkında mesnetsiz, hiçbir belgeye, görüntüye dayanmayan birtakım iftiralar atılmıştır.

Haklılığımızı İspat Ettik

Olayı öğrendiğimiz an itibariyle, basında ve sosyal hayatımızda çeşitli baskılara maruz kaldık. Haklılığımızı ispat etmek amacıyla bizden hiç kimse test yaptırmamızı istememesine rağmen kendi haklılığımızı kanıtlamak için, kendi isteğimizle, emniyet yetkililerine başvurarak, kameraların ve yetkililerin gözü önünde alkol testimizi yaptırdık. Test sonucunda 0.00 (sıfır) promil çıkan sonuçlarımızı, ıslak imzalı tutanakları ve kamera görüntülerini, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Devrek Belediye Başkanına ve İl Milli Eğitim Müdürlüğüne göndermek üzere amirlerimize teslim ettik.

İftiralar Bizi Derinden Üzdü

Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var! Çaycuma'da Servis Minibüsü Kaza Yaptı: Çok sayıda yaralı var!

Tarafımıza mesnetsizce yapılan bu iftiraların haksızlığını ispat etmek durumunda kalmamız bizi derinden üzmüştür. Sizlerin karşısına her zaman olduğu gibi, başarılarımızla, ses getiren eğitim öğretim faaliyetlerimizle, sportif başarılarımızla ve sosyal etkinliklerimizle çıkmaya devam edeceğiz.

Siz değerli velilerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Musa YILMAZ
Müdür Yardımcısı

Mehmet AKBELLİ
Müdür Yardımcısı"

29370962 9257 40E2 929F 9C2D339Dcdfd

Kaynak: Bülten