Recep Akgün'ün ani ölümü, ailesi ve çevresinde derin bir üzüntüye neden oldu. İlçenin merkezine bağlı bu köyde yaşayan Akgün, sadece ailesi için değil, aynı zamanda köy halkı arasında da sevilen bir figürdü.

Recep Akgün'ün vefat haberi, bölgedeki yerel gazete İmza Gazetesi tarafından da duyuruldu. Gazete olarak, Akgün'e Allah'tan rahmet dileyen ve ailesine başsağlığı dileklerini ileten İmza Gazetesi, köydeki ve bölgedeki birçok kişinin gönlünde taht kurmuş olan Akgün'ü kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.

Osman Zaimoğlu zaferin mimarlarıyla buluştu! Yeni hedefi açıkladı Osman Zaimoğlu zaferin mimarlarıyla buluştu! Yeni hedefi açıkladı

Ömrünü köyüne adamış, sevgi dolu kişiliğiyle tanınan Recep Akgün'ün ardında bıraktığı boşluğu doldurmak, sevenleri için büyük bir zorluk olacaktır. Ailesine ve yakın çevresine sabır dileyen İmza Gazetesi, Zonguldak halkının birlikte yaşadığı güzel anıları ve anekdotlarıyla hatırlayacağı Recep Akgün'ü sonsuz bir minnet ve rahmetle anmaya devam edeceğini belirtiyor.

EMRE CAN BAYRAM