İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Sav, Zonguldak Havalimanı ve “Deniz manzaralı çöplük” sorununu Vali Osman Hacıbektaşoğlu’na taşıdı…

Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı! Meteorolojiden Zonguldak dahil birçok ile uyarı!

Zonguldak’ın “Öncelikli 2 sorunu” masada!

İmza Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Küresel Gazeteciler Konseyi il temsilcisi Osman Sav, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'nu makamında ziyaret ederek kentin sorun ve çözüm önerileriyle ilgili istişarede bulundular.

Zonguldak Platformu olarak yapılanları hatırlatan gazeteci Osman Sav, Zonguldak Havalimanının terminalinin yenilenmesi ile dağın tıraşlanıp pistin uzamasının ve Zonguldak-Kozlu sahilindeki deniz manzaralı eski şehir çöplüğünün kaldırılmasının şehrin önceliği olduğuna vurgu yaptı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, çalışmaların yanı sıra ziyaretleri de kabul etmeye devam ediyor. İmza Gazetesi adına Yazı İşleri Müdürü Osman Sav’ı makamında kabul eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, yaklaşık 2 saat boyunca şehrin sorun ve çözüm yollarıyla ilgili istişarede bulundu. Zonguldak gibi parlayan bir şehre geldiği için kendisini nasipli gördüğünü ifade eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, geldiği günden beri dinlemekle birlikte gözlemde bulunduğunu ifade etti. 

WhatsApp Image 2023-10-18 at 17.02.04

ZONGULDAK HAVALİMANINA YENİ PİST…

Zonguldak Havalimanının bölgeye ve Almanya’daki gurbetteki vatandaşlara verdiği hizmetin önemine vurgu yapan Osman Sav, özellikle terminal binası ile dağın tıraşlanıp pistin uzaması sorununa vurgu yaptı. Zonguldak Havalimanı terminalinin Zonguldak’a yakışmadığını ifade eden Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, çalışmalara başladıklarını yakında Ankara’da gerekli görüşmelerin yapılacağını ifade etti. Dağın tıraşlanması, yeni terminal binasının yapılması ve yeni pist yapılmasının gündemlerinde olduğunu belirten Zonguldak Valisi Hacıbektaşoğlu, “Bakanlık düzeyinde görüşmelerimiz olacak. Buradan olumlu sonuç alabileceğimizi düşünüyoruz” dedi.

“DENİZ MANZARALI ÇÖPLÜK” SORUNU…

İmza Gazetesinin sürekli gündeme getirdiği Zonguldak-Kozlu sahillindeki “Deniz manzaralı çöplük” sorununun da şehrin öncelikli sorunları arasında yer aldığını ifade eden gazeteci Sav, hem çevre hem sağlık hem de devletin sürekli temizleyerek masraf yapmaması için önemine dikkat çekti.

Alanın “Millet Bahçesi” olacağına dikkat çeken Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, öncelikler arasında burayı da aldıklarını ifade ederek önümüzdeki günlerde somut adımların atılacağı müjdesini verdi.