Zonguldak'ın en yoğun hastanelerinden biri olan Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde Detaylı Ultrason çekme cihazı bulunmasına rağmen Opr. Dr. Melda Kuyucu'nun tayini çıktığı için detaylı ultrason çekilemeyip Özel Level Hastanesi'ne yönlendiriliyor. Özel Level Hastanesi, devletin karşılamadığı hizmetten bin 250 lira alıyor.

Zonguldak'ta doktor sıkıntıları bitmek bilmiyor. Zonguldak BEÜ Tıp Fakültesi'nde yaklaşık bir senedir yaşanan doktor sıkıntısının ardından Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yaklaşık 4 aydır yaşanan doktor sorunu vatandaşın tepkisine neden olmaya başladı.

İmza Gazetesi Whatsapp ihbar hattını arayan bir vatandaş, Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde eşine Detaylı Ultrason çektirilmesi gerekirken doktor olmadığı için çektiremediğini, kendisini Level Hastanesine yönlendirdiklerini, özel hastanenin de kendisinden bin 250 lira talep ettiğini vurguladı. 

Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldığından beri detaylı ultrasona bakılmadığı, Opr. Dr. Melda Kuyucu'nun gelmesiyle cihazın kullanıldığı öğrenildi. Opr. Dr. Melda Kuyucu'nun ailevi nedenlerle tayinini istemesinin ardından ise yaklaşık 4 aydır hastanede detaylı ultrason çekilmediği belirtildi.

Vatandaşlar, detaylı ultrason cihazını kullanacak doktorun Zonguldak'a tayin edilmesinin bu kadar zor olmaması gerektiğini belirtip bürokrat ve siyasileri göreve davet etti.

Zonguldak'ta maden ocağındaki göçükte işçilerin son durumu! Durumu ciddi! Zonguldak'ta maden ocağındaki göçükte işçilerin son durumu! Durumu ciddi!