Trajedi, Cevizkent Toki Konutları'nda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle 14 yaşındaki E.S., 10. katta bulunan bir dairenin penceresinden düştü. Kanlar içinde kalan talihsiz kız, binanın sakinleri tarafından fark edildi, hemen polise ve 112 Acil Servis ekiplerine bildirildi. Sağlık profesyonellerinin yaptığı incelemede kız çocuğunun düşme sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Olaya tanıklık eden sakinler, hızla harekete geçerek hem polisi hem de acil sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, incelemeler yaparak olayın trajik sonuçlarını doğruladı.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından, kız çocuğunun düşmesine yol açan koşulları ortaya çıkarmak amacıyla bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, olayın çevresindeki ayrıntıları, bu trajik olaya neden olabilecek olası faktörleri inceleyecekler.

Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor Zonguldak, Karabük, Bartın illeri için meteorolojiden uyarı! Şiddetli ve kuvvetli geliyor

KÜÇÜK KIZIN CESEDİ MORGA KALDIRILDI

Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından E.S.'nin cansız bedeni, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna nakledildi. Düşüşün tam olarak nedenini ve olaya yol açan etkenleri belirleme süreci, devam eden soruşturmanın kritik bir yönünü oluşturacak.

Cevizkent Toki Konutları topluluğu, genç bir yaşamın acı kaybıyla başa çıkarken yas içinde. Bu trajik olay, sakinleri ve yerel yetkilileri derin bir üzüntüye boğdu, özellikle yüksek katlı binalarda yaşayan sakinlerin güvenliği için alınması gereken önlemlerin önemini vurguladı.

Soruşturma devam ettikçe, yerel topluluk, hayatta kaybedilen gencin ailesine bu zor zamanlarında destek olmaya yönelik bir araya geliyor. Olay, özellikle yüksek katlı binalarda yaşayan çocukların güvenliğini sağlamak için artan gözlük ve önleyici önlemlerin önemini bir kez daha ortaya koyuyor.