Olay, Mimar Sinan Mahallesi, 79'uncu Sokak, 4 numarada yaşandı. İddiaya göre, sabah saatlerinde polise yapılan ihbarda, “Görümcemin kocası aradı. Görümcemi ve oğlunu öldürmüş” diye bilgi verildi. Ekipler hemen harekete geçti.

Adreste elinde silah olan bir kişiyi gören ekipler, müzakereci polislere bilgi verdi. Müzakereci ekip konuşurken, silahını başına dayayan İnan Taşçı, polislere iki not attı.

“ÜÇ GÜNDÜR PLAN YAPIYORDUM”

İddiaya göre notta; “Karımı ve çocuğumu öldürdüm. Üç gündür plan yapıyordum. Kıyamadım onlara, bugün kıydım. Bu kötü dünyayı onlara bırakmak istemedim. Sevgili eşim ve oğlum, kendilerini 5 para karşılığında kendi şeref ve haysiyetlerini satan şerefsiz haysiyetsiz kahpelerin içinde sizi bırakmak asla istemedim.

Mecbur kaldığım için eşim ve oğlumu katlettim. Eşim şerefli namuslu dünyanın en iyi kadınıdır. Benim için oğlum da aynısıdır. Annesi gibi ikiniz cennete, ben ise yüce rabbim cehenneme göndersin. Kahpeler yüzünden ailemi katlettim.” ifadeleri yer alıyordu.

ÜÇ CESET

İnan Taşçı elindeki silahla çevreye ateş etmeye başlayınca, özel harekat polislerine de bilgi verildi. Özel harekat ekipleri içeri girmek isterken, İnan Taşçı, silahı yeniden başına dayayarak intihar ettiği öğrenildi. Polis içeriye girdiğinde İnan Taşçı ile oğlu Efe Taşçı ve eşi Gülay Taşçı'nın cesediyle karşılaştı. Evdeki masanın üzerinde ise 2 tabanca bulundu.

KUMAR BORCU İDDİASI

TÜİK ve UNICEF çocuklar için bir araya geldi! TÜİK ve UNICEF çocuklar için bir araya geldi!

Polisin yaptığı araştırmada, İnan Taşçı'nın kumar sebebiyle tefeciden borç aldığı, karısının bu sebeple boşanmak istediği tespit edildiği öne sürüldü.