Ak Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Zonguldak Merkez ve ilçe köylerinde kadastro çalışmaları yapılması için 30 Aralık 2023 tarihinde ihalenin gerçekleştirilmesinin ardından yer teslimlerinin yapılarak çalışmalara başlanacağını açıkladı.

Madende göçük! Ekipler sevk edildi Madende göçük! Ekipler sevk edildi

“HAYIRLI OLSUN!”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt yapmış olduğu açıklamada; “Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler ve daha önce duyurusunu yaptığımız; 73 adet birim 2335,41 hektarlık alanda 3402 sayılı Kadastro Kanunu’nun Ek-4. Maddesi kapsamında 2/B kullanım kadastro çalışmalarının başlatılabilmesi için Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 30.11.2023 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen köylerimizde ihaleleri alan firmalar ile sözleşme ve yer teslimleri yapılmıştır. Hayırlı olsun.

Bu kapsamda; Ereğli’de Alacabük, Aşağıhocalar, Aşağıkayalıdere, Aydın, Dağlıca, Davutlar, Düzpelit, Elmacı, Esenköy, Güllük, Güneşli, Güneşli Hacıosmanlar, Güneşli Mer.(Çaylıoğlu), Hacıuslu, Hasbeyler, İskenderli, Külah, Ortaköy, Öğberler (Öğberler(kirencik)-Öğberler (Merkez)-Öğberler (Yeniköy), Ramazanlı, Sakallar, Saltuklu, Serintepe, Sütlüce, Şamlar, Tepeörenvakıf, Velidağ, Yazıören, Yenidoğancılar, Yukarıhocalar. 

HABER MERKEZİ