Fenerbahçe yendi! Üniversite bölgesi karıştı Fenerbahçe yendi! Üniversite bölgesi karıştı

AK Parti İlçe Belediye Başkan Adaylarının Açıklanacağı Tarih Netleşti

Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak Ömer Selim Alan'ın açıklanmasının ardından, ilçe belediye başkan adaylarının belirleneceği tarih netleşti.

Gözler İlçe Belediye Başkan Adaylarında: Merakla Beklenen Açıklama Yarın

Parti içerisinde heyecan dorukta. İlçe belediye başkan adayları, adaylıklarının açıklanmasını beklerken, parti kulislerinden edinilen bilgilere göre, adayların yarın açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Zonguldak Mitingiyle Tanıtım Yapılacak

Adaylara tebliğ edilen kararın ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Zonguldak'ta düzenleyeceği mitingde ilçe belediye başkan adaylarının kamuoyuna tanıtılması planlanıyor.

Dört Dönem Kuralı Göz Kamaştırıyor: Satılmış Gebeş'e Uygulanacak mı?

Gündemdeki en önemli soru işaretlerinden biri ise dört dönem kuralının uygulanıp uygulanmayacağı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in başarılı çalışmaları göz önünde bulundurulduğunda, kuralın uygulanmaması yönünde bilgiler geliyor.

AK Parti'nin ilçe belediye başkan adaylarını açıklamasıyla birlikte, Zonguldak'ta siyasi arenada yeni bir dönem başlayacak. Parti içerisindeki beklentiler, miting atmosferi ve dört dönem kuralıyla ilgili gelişmeler, bölgede geniş bir ilgiyle takip ediliyor.

---

EMRE CAN BAYRAM

---

ZONGULDAK HABERLERİ İMZA GAZETESİ