AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, gazeteci Orhan Akyüz’e yaptığı açıklamada, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı için bugün parti binasında adaylık değerlendirmesi yapılacak temayül yoklamasında 180 kişinin oy kullanmasının beklendiğini bildirdi.

“YÜZ YÜZE DE GÖRÜŞÜLECEK”

Milletvekili Çolakoğlu, AK Parti Samsun Milletvekili ve Zonguldak İl Koordinatörü Ersan Aksu’nun bugün parti binasında temayül yoklamasına başkanlık ederek bire bir görüşmelerde bulunacağını, oyların kullanılmasının yanı sıra yüz yüze görüşmelerin de olacağını tahmin ettiğini söyledi.

180 PARTİLİ OY KULLANACAK

Zonguldak’ta partisinin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları, belediye ve il genel meclisi üyelerinin yanı sıra eski milletvekillerinin katılmasının beklendiği temayül yoklamasında 180 partilinin oy kullanacağına dikkati çeken Çolakoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de görüşlerine başvurulabileceğine dikkati çekti.

İKİ GÜN SÜRECEK

Bu arada temayül yoklamasının 3-4 Haziran 2024 tarihlerini kapsadığı öğrenildi.

Bilindiği gibi AK Parti Zonguldak İl Başkan Vekilliği görevini Mustafa Çağlayan sürdürüyordu.

TEMAYÜL NEDİR?

Zonguldak'ın ilçesinde organize sanayide kaza: Ekipler olay yerinde! Zonguldak'ın ilçesinde organize sanayide kaza: Ekipler olay yerinde!

Bir kişinin veya grupun belirli bir yöne, eyleme veya düşünceye eğilimi veya eğilimini ifade eder. Bu kelime, bir şeyi yapma veya tercih etme eğilimi anlamında kullanılır. 
Temayül, kişisel tercihleri ve düşünce eğilimlerini ifade etmek için kullanılan bir kavramdır.

HABER: ORHAN AKYÜZ

Editör: Emre Sürücü