Gençlere müjde! Aile ve Gençlik Fonu projesine Zonguldak, Bartın ve Karabük de ekleniyor! Gençlere müjde! Aile ve Gençlik Fonu projesine Zonguldak, Bartın ve Karabük de ekleniyor!

Türkiye'deki Baro Başkanlıklarını susturamadıkları için ekonomik olarak çökertmek isteyen bir sistemin olduğunu belirten Türker Kapkaç, mücadeleye devam edeceklerini söyledi. 
Baro Başkanı Türker Kapkaç, açıklamasında şunları söyledi:
"Avukatlık Kanunu'nda bir değişiklik yaptılar. Yapmalarının amacı neydi? Baroları susturamıyorlar. 'O zaman baroları ekonomik olarak çökertelim' dediler ve  Avukatlık Kanunu'nda yapılan değişiklikle ilk 5 yıla kadar olan avukatlar aidat ödemeyecek. Bu nedir? Baroların altına bir dinamit koymaktır resmen. Gerçekten biz şu an ilk 5 yıla kadar olan avukatlardan  aidat toplayamıyoruz. Ne yaptık Genel kurulda? Diğer tüm meslektaşlarımızdan oy birliğiyle aidatlarımızı bir şekilde yükseltme ihtiyacı duyduk ve bunu oy birliğiyle geçirdik.  Yani biz bugüne kadar hep mücadele ettik. Evet eonomik olarak bize belki bir tökezleme yaşanabilir ama bizim mücadele ruhumuzu bozamazlar."

Editör: İrem Karagöz