31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, AK Parti’den Zonguldak’ın Devrek İlçesi Belediye Başkanı seçilen Özcan Ulupınar, bugün (4 Mart 2024 Perşembe) İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan mazbatasını almasının ardından genç çiftin nikahını kıydı.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 6.09.08 Pm (2)

20024-2009 DÖNEMİ ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNDE BULUNAN SECAATTİN GONCA, NİKAH ŞAHİDİ OLDU, GELİNE NİKAH CÜZDANINI TAKDİM ETTİ
Bu arada Başkan Ulupınar, Devrek Belediyesi Nikah Salonu’nda, Ayşe Sümeyye Koç ile Berkay Kara çiftinin nikahını kıymadan önce kendisini başkanlık görevine seçilmesinden dolayı tebrik için makamına gelen 2004-2009 dönemi Zonguldak Belediye Başkanlığı görevinde bulunan Secaattin Gonca’nın da nikah şahidi olmasını evlenen çiften ve  ailesinden rica etti.

Ailenin ve çiftin memnuniyetle karşıladığı nikah şahidi görevini kabul eden Gonca, ayrıca Başkan Ulupınar’ın isteği üzerine nikah cüzdanını geline takdim etti.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 6.09.08 Pm

BAŞKANLAR ÇİFTLERE MUTLULUKLAR DİLEDİLER
Başkanların çiftlere mutluluklar dilemelerini nikah törenine katılanlar coşkuyla alkışladılar, ayrıca fotoğraflar çekildi.

Whatsapp Image 2024 04 04 At 6.09.08 Pm (1)

Devrek’de kaza! Yaralılar var Devrek’de kaza! Yaralılar var

BAŞKAN ULUPINAR’IN İSTEĞİ ÜZERİNE ONLAR DA NİKAH TÖRENİNE KATILDILAR
Başkan Ulupınar’ın isteği üzerine nikah törenine; başkanlığa seçilen Özcan Ulupınar’a “hayırlı olsun” ziyaretine giden AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı Yönetim Kurulu üyelikleri ve belediye meclis üyeliğinde bulunan iş insanı Mehmet Apaydın, önceden AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkan adayı ve aynı partiden Zonguldak belediye meclis üyeliği adayı olan iş insanı Deniz Kavraz ile araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz de katıldı.

HABER-FOTOĞRAFLAR: ORHAN AKYÜZ