AK Parti Teşkilatlarında ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da kadınların gücünün sandıklara ne kadar etki yaptığı seçim sonuçlarında da ortaya çıkmıştır.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerinde AK Partiye gönül veren kadınların seçime yine damga vurması bekleniyor. Birlik beraberlik halinde gönül verdikleri partisinin başarısı için kapı-kapı dolaşan AK Partili kadın seçmenler aynı şekilde seçim gününün gelmesini bekliyor.

Prof Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında konuştu Prof Dr. Şenol Hakan Kutoğlu Bülent Ecevit Üniversitesi hakkında konuştu

Muammer Avcı’nın Milletvekili olmasında büyük katkısı olan AK Parti kadınları Belediye Başkanlığı seçimlerinde de aynı şevk ve azimle adaylarının kazanması adına birlik beraberlik pozu vererek “bekleyin yine geliyoruz” mesajı vermeye devam ediyorlar.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, AK Partili kadın seçmenler Milletvekili Muammer Avcı ile birlikte geçmişte bu pozu vermiş ve istedikleri sonucu almışlardı. Haber-Yorum- Mustafa Emen

Editör: İrem Karagöz