Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yaşanan korkunç bir kaza, bölgede büyük bir üzüntüye neden oldu. Beton tankeri, karşı şeride geçerek seyir halindeki bir yolcu minibüsüne çarptı. Kazada 8 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

Olayın Detayları

Kaza, Gaziantep'in İslahiye ilçesi Hassa yolu mevkiinde gerçekleşti. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton tankeri, karşı şeride geçerek seyir halindeki yolcu minibüsüne çarptı. Minibüs, çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak yan yattı.

Yaralıların Durumu

Çoğunluğu öğrenci olan yolcu minibüsünde bulunan 8 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 2'si ağır 11 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybedenler ise İslahiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Yetkililerin Açıklamaları

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, kazayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tırın karşı şeride geçerek minibüse çarptığını belirten Çeber, şoförlerin de yaralandığını ve 2 yaralının durumunun ağır olduğunu ifade etti. Olayla ilgili adli ve idari soruşturmaların başladığını da aktardı.

Soruşturma Devam Ediyor

Kesik baş cinayetinden şaşırtan gelişme! Bulundu Kesik baş cinayetinden şaşırtan gelişme! Bulundu

Kazayla ilgili detaylı soruşturma sürerken, yaşanan trajik olay bölgede derin bir üzüntü yarattı. Gaziantep halkı, kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı dilerken, yaralılara acil şifalar temennisinde bulunuyor.

İHA

Asayiş Haberleri