Zonguldak il genelinde yapılması planlanan 305 konutun satışıyla ilgili, TOKİ konutlarının kurasının çekildiği ancak teslimatın geciktiği iddia edildi. 

Çaycuma Velioğlu TOKİ'lerinde Teslimat Sorunu

Çaycuma ilçesinde bulunan Velioğlu TOKİ'lerinin teslimatı gecikti. Konutların binaları tamamlanmış olmasına rağmen alt yapı ve çevre düzenlemesi eksikliği nedeniyle sahiplerine teslim edilemediği belirtildi.

Kura Çekildi, Peşinatlar Ödendi Ancak...

TOKİ konutlarının kura çekimlerinin yapıldığı ve peşinatların ödendiği ifade edilirken, alt yapı ve çevre düzenlemesi için ihale sürecinin tamamlanmadığı için teslimatın gerçekleşmediği kaydedildi.

Zonguldaklı Vatandaşlar Mağdur

Alt yapı ve çevre düzenlemesi eksikliği nedeniyle Zonguldaklı vatandaşların TOKİ konutlarından sahiplerine teslim edilememesi, mağduriyet yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlar, konutlarını alabilmek için alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını bekliyor.

Aybüke Ünal

Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı? Dünya’nın en iyi “Genç Üniversiteleri” belli oldu! Listede Zonguldak, Karabük ve Bartın var mı?

Zonguldak Haberleri