Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı olarak 31 Mart yerel seçimlerine katılacak olan Cem Dereli'den biraz bahsetmek istiyorum.

Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı! Hasan Doğru'nun son hali görenleri şaşırttı!

ODTÜ mezunu çok donanımlı bir iş insanı olup ekonomik anlamda da sıkıntısı olmayan ticaret yapan birisi. Tek amacının Zonguldak şehrine ve halkına hizmet etmek adına bu yola çıktığını ifade etti.

Dereli’nin biyografisine göz attığımızda,1977 yılında Zonguldak’ta dünyaya geldi ve aslen Trabzon Sürmenelidir. İlk, orta ve lise eğitimini Zonguldak’ta tamamladıktan sonra1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ne (ODTÜ) girerek akademik yolculuğuna başladı. Lisans eğitimini ODTÜ’de tamamlayan Dereli, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanlarında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Dereli Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak iş yaşamına devam etmekte olup, yurt içinde ve yurt dışında birçok ticaret projesine liderlik etmektedir.

Görüldüğü üzere Cem Dereli Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak ekibiyle birlikte sahada sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Çok güzel projelerini vatandaşlara anlatıyor. Saadet Partisi’nin oy oranını ciddi şekilde yükselttiği gözlemleniyor.

AK Parti-CHP gibi iddialı partiler arasından şansı ne kadar vardır diye sorulacak olursa Cem Dereli’nin seçimi kazanıp kazanmayacağına veya ne kadar oy alacağına değerli Zonguldak halkı karar verecektir ama büyük bir iz bırakacağından hiç şüphem yoktur. Çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyorum. Davasına inanmış ve elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Yolu açık olsun.

Haber-Yorum: Mustafa Emen.