Bugün yapılan CHP'nin MYK ve PM toplantısında onaylanan isim Erdem "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyet Halk Partisi üyelerine emaneti olarak gördüğümüz bu onurlu göreve, halkın desteği ve Genel Merkez onayıyla layık görüldüm. Ön seçim sürecindeki tatlı rekabeti geride bırakarak, önümüzdeki 81 gün boyunca gece gündüz demeden Zonguldak Belediyesi'ni Cumhuriyet Halk Partisi'ne kazandırma azmi içinde olacağımızı belirtmek isterim.

Chp'nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı Belirlendi!

Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu! Gazipaşa caddesinde yola atlayan köpekler paniğe neden oldu!

31 Mart Pazar akşamı, Türkiye haritasında Zonguldak'ı kırmızıya boyayarak, Gazipaşa Caddesi'nde bu gurur anını hep birlikte yaşayacağımız güne kadar, tüm kırgınlıkları geride bırakarak birlikte çalışacağız.

Bu süreçte bana destek olan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Deniz Yavuzyılmaz'a, MYK ve PM Üyelerimize, bölge Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğrul'a, Zonguldak İl ve Merkez İlçe Başkanlarına ve yönetim kurullarına, cefakar üyelerimize ve bizi yüreklendiren Zonguldaklı hemşerilerimize teşekkür ederim." sözleri ile Chp'nin Zonguldak belediye başkan adayı olarak resmen belirlendiğini açıkladı.

HABER MERKEZİ

Editör: Aybüke Ünal