Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi Dere ıslahı tam gaz! Bozkurt çalışmaları inceledi

Memleket Partisi 5.Sıra Milletvekili adayı Cem Saygı, sosyal medyanın bir numaralı gündemine oturan dans videosunu yayınlayan gazetecilere tehditler savurdu.

Saygı'nın bu hareketinden sonra Memleket Partisi İl Başkanı Mukadder Yalçın, yaptığı açıklamalarda ''Bizi de tehdit etmişti'' ifadelerini kullandı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, her daim tarafsız gazetecilikten bahseden, doğrulardan bahseden bir profil çizerken seçtikleri adayın bu hareketleri şüphesiz ki başta biz gazeteciler olmak üzere insanları hayal kırıklığına uğrattı.

SADECE GAZETECİLERİ DEĞİL, İL BAŞKANINI DA TEHDİT ETMİŞ!

Memleket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mukadder Yalçın, ortaya çıkan tehdit haberlerinin ardından Z Haber'i arayarak açıklamalarda bulundu. Yalçın, milletvekili adayı Saygı'nın sadece gazetecileri değil, kendilerini de tehdit ettiğini öne sürerek konuyu genel merkeze taşıdıklarını açıkladı.

Mukadder Yalçın; “Listelerin belirlenmesinde genel merkezimiz bizim fikrimizi sormadı. Aday adaylığı sürecinde biz gereken uyarıları yapmıştık. Bizi de arayarak benim aday olmamam için nasıl uğraşırsınız diye tehditler etmişti. Şimdi de bu olayı var genel merkezimizin takdirine bırakıyoruz. Gerekeni yapılacaktır”

Cem Saygı'nın Tehditleri!

“İKİ DAKİKANIZ VAR OFİSİ BAŞINIZA YIKARIM”

Cem Saygı sosyal medyada gündem olan videosunu yayınlayan Z Haber’in WhatsApp ihbar hattını arayarak tehditlerde bulundu. Nezaket dilinden de anlamayan Saygı, taşıdığı soy adına da yakışmayan sözlerini sürdürerek; “O haberi hemen kaldırın yoksa sonuçlarına katlanırsınız. İki dakikanız var. Haberi kaldırmazsanız Zonguldak’a geliyorum ofisinizi başınıza yıkarım” diyerek tehdit ve hakaretlerini sürdürdü.

SAVCI TANIDIKLARIM VAR

Tekrar tekrar telefon açan saygı tehditlerine devam ederek; “Dayımı ararım, savcı tanıdıklarım var, o haberi hemen kaldırın. Benim videomu izinsiz yayınlayamazsınız olacaklara karışmam. Milletvekili adayı olabilirim benim videomu seçilmezsem yayınlarsınız” dedi.