Karabük'te Balıkısık ile Bolkuş mevkii arasında dün meydana gelen heyelan, demir yolu hattını kayalarla kapatırken, Zonguldak'tan Karabük istikametine giden kömür taşıyan yük treninin lokomotifi de raydan çıkarak ulaşımı olumsuz etkiledi.

YENİCE-KARABÜK TREN SEFERLERİ ERTELEME KARARI ALDI

Demir yolu hattındaki heyelan nedeniyle Yenice-Karabük tren seferleri geçici süreliğine ertelendi. Heyelanın etkisiyle kayaların demir yolunu kapatması ve lokomotifin raydan çıkması, ulaşımın aksamasına yol açtı.

Demir Yolunda Heyelan, Yolcular Servislerle Taşınıyor!3

Çiller parti kuruyor, Zonguldak’ta da... Çiller parti kuruyor, Zonguldak’ta da...

KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karabük'te yaşanan heyelanın ardından, demir yolu hattını kapatan kayaları ve raydan çıkan lokomotifi kaldırma çalışmaları hızla sürüyor. Ekipler, ulaşımın en kısa sürede normale dönmesi için gece gündüz demeden çalışıyor.

Demir Yolunda Heyelan, Yolcular Servislerle Taşınıyor!1

KARABÜK VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA 

Karabük Valiliği, olayla ilgili bir açıklama yaparak, "Demir yolu hattı tekrar trafiğe açılana kadar yolcular Karabük-Yenice tren istasyonları arasında servislerle taşınacaktır" ifadelerine yer verdi. Valilik, güzergahın normale dönmesi için gerekli tedbirlerin alındığını belirtti.

Karabük'te yaşanan demir yolu heyelanı sonrasında, kurtarma çalışmaları devam ederken, yolcuların geçici süreyle servislerle taşınacağı açıklandı. Heyelanın etkisiyle ertelenen tren seferleri, demir yolunun tekrar trafiğe açılmasıyla normale dönecek.

Demir Yolunda Heyelan, Yolcular Servislerle Taşınıyor!2

HABER MERKEZİ