Zonguldak Eğitim Bir-Sen, ilimizin doğal güzelliklerini tanıtmak amacıyla düzenlediği sosyal etkinlikler kapsamında, bu kez "Harmankaya Şelaleleri"ne bir yürüyüş turu gerçekleştirdi. Yürüyüşe sendika üyeleri yoğun ilgi gösterdi.

Kamuran Aşkar: "Doğanın Sağlık ve Huzurunu Yaşadık"

MEMUR-SEN Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir-Sen Zonguldak İl Başkanı Kamuran Aşkar, yürüyüş hakkında yaptığı açıklamada, "Yaklaşık olarak vadideki 5000 metre uzunluğundaki, su sesiyle dolu, yeşilliklerle bezeli, çeşitli ağaçlar, meyveler, çiçekler ve böceklerle karşılaşılan 'Harmankaya Şelaleleri'nin insana verdiği sağlık ve huzur anlatılamaz," dedi.

Sendikacılık Anlayışımız: Üyeler İçin, Üyelerle Birlikte

Aşkar, Eğitim Bir-Sen olarak her zaman üyeleriyle birlikte düşünen ve üyeleri için düşünen bir sendikacılık anlayışını benimsediklerini vurguladı. Ülkenin farklı illerinden gelen üyelerle bir araya gelmenin önemine değinen Aşkar, bu tür etkinliklerin sendika üyeleri arasındaki bağı güçlendirdiğini belirtti. "Bu gezi, bu kapsamda çok anlamlı oldu. Ayrıca, parkur boyunca bize Ney sesi de eşlik etti. Hepimiz anılarımızda bir sayfa daha açtık. İlimiz turizmine de katkı sunduk," diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 27 At 09.06.00 (5)

Üyeler İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Aşkar, üyelerin yoğun mesai içinde stres atmaları ve aileleriyle birlikte keyifli vakit geçirmeleri için bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. "Eğitim Bir-Sen olarak büyük bir aile olduğumuzu ve samimi olduğumuzu bir kez daha gördük. Çok keyifliydi. Benzer birçok çalışmamız var ve daha da olacak. Üyelerimiz için elimizden geldiğince çalışmaya devam edeceğiz. Üyelerimizi düşünüyor ve onlara çok teşekkür ediyoruz," dedi.

Devrek’te Acı Kayıp: Recai Ermiş Hayatını Kaybetti Devrek’te Acı Kayıp: Recai Ermiş Hayatını Kaybetti

Whatsapp Image 2024 05 27 At 09.06.00 (3)

Eğitim Bir-Sen, sosyal etkinlikleriyle üyelerinin moral ve motivasyonunu artırmayı sürdürecek.

Whatsapp Image 2024 05 27 At 09.05.59

Whatsapp Image 2024 05 27 At 09.06.00 (1)

Whatsapp Image 2024 05 27 At 09.06.00 (2)

Aybüke Ünal

Zonguldak Haberleri

Editör: Aybüke Ünal