Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı Sahile büfe konulmuştu! Karar çıktı

Zonguldak'ın regaip kandilini kutlayan Ercan Gönültaş, 31 Mart'ta yapılacak olan 2024 yerel seçimlerini değerlendirdi.

CHP ve AK Parti'nin Zonguldak Belediye Başkanı adaylarına değinen Gönültaş, Ömer Selim Alan için "Yok arkasında il varmış ilçe varmış genel merkez varmış fısıltılarının hepsi traş, Bir defa Ömer Selim Alan anketten çıkamamış sevimsiz egolu kibirli halka tepeden bakanın insan kayıranın sonu olacaktır." ifadelerini kullanırkan Özcan Ulupınar'a ise övgü yağdırdı.

Ercan Gönültaş'ın paylaşımı şu şekilde;
"Zonguldak ın güzel insanları tekrar kandilinizi kutluyorum. Bu akşamın feyzi bereketi üzerinize olsun. Sizlerden çok özel olacak ama kusuruma bakmayın Allah rızası için Zonguldak ın geleceği için hizmet için Özcan Ulupınar ın seçilmesi için dualarınızı bekliyorum. Bu zamana kadar bütün anketlerden Özcan Ulupınar ı hep beraber çıkardık. Şimdi dualarımız ile destek olalım inşallah. 

"GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTEMEZ"
Ben inanıyorum vede güveniyorum. Görünen köye klavuz istemez. Sanırım kimse ayağına sıkmak istemez. Yok arkasında il varmış ilçe varmış genel merkez varmış fısıltılarının hepsi traş,  Bir defa Ömer Selim Alan anketten çıkamamış sevimsiz egolu kibirli halka tepeden bakanın insan kayıranın sonu olacaktır. Zonguldak için bu kadar şiddetli kamuda Ömer Selim Alan için bir kampanya yapılmadı. Nedeni ortada Zannediyorki kendisini onaylayacak olanları kafalarım. Halk nasıl olsa Recep Tayyip Erdoğan dan dolayı oy verirler zannediyor. Asla Recep Tayyip Erdoğan içinde olsa Ömer Selim Alan a oy verilmeyecek bunu il ilçe genel merkez bilsin. CHP nin adayı kaymak gibi dururken sevimsiz gıcık itici egolu nefsi hareket eden Ömer Selim Alan a oy verilmeyecek. 

"İLK SEÇİLDİĞİNDE ZONGULDAK TANIMIYORDU"
"Bunu ilk seçilirken Zonguldak halkı tanımıyordu seçti. Şimdi tanıdı asla seçmeyecekler. 
Nasıl ki geçen sefer Şenol Şanal Haberal ın yeğeni diye seçmediler. Neden mi. Haberal ın oğlu MHP  milletvekili idi. MHP Ak parti ittifakından dolayı Şenol Şanal Haberal ın yeğeni diye protesto edildi Zonguldak siteden bir çok CHP li oy atmaya gitmedi.

Daha önceki seçimde Ali Bektaş daha çok oy almasına rağmen kazanamadı. Ömer Selim Alan daha az oy almasıyla kazandı. Nedeni CHP li seçmenler oy atmaya gitmedi. CHP nin bu seferki adayı güçlü. "

"ÖZCAN ULUPINAR'IN YANINDAYIM"
"Ama Özcan Ulupınar gibi sakin iyi huylu cana yakın sempatik, ağır başlı saygı değer. Haddini bilen egosu ve kibirli olmayan herkese eşit mesafede olan kişilik ve karakteri oturmuş sıcak kanlı adam gibi adam derler ya onun için yanındayım. Yanı başındayım. Onaylanmaz ise CHP nin adayını gözü yumuk destekleyeceğim. Neden mi? Artık Ak parti Zonguldak ta çığırından çıkmış menfeat için siyaset yapıldığına inanırım. 

Ama Ak parti ilin ve genel merkezin bu kadar açık net seçim yapılmadan sonucunu halk tarafından seçilmeyeceği bilinen Ömer Selim Alan ı koyacaklarını hiç ihtimal vermiyorum.

Allahın izniyle Özcan Ulupınar ı aday gösteteceklerine  hislerim öngörülerim daha kuvvetli. Hadi hayırlısı son iki gün kaldı. Biz sevdimi adamı deli gibi severiz menfeatsiz."

Whatsapp Image 2024 01 11 At 21.40.27