Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı Tahsin Erdem 22 Ocak günü basına verdiği kahvaltılı basın toplantısından sonra yaptığı açıklamada son derece iddialı sözlerle AK Parti Belediye Başkan adayı Selim Alan’a yüklendi.

Kozlu sahilinde özlenen görüntü... Kozlu sahilinde özlenen görüntü...

Erdem, Zonguldak halkının CHP’yi beklediğini ve 31 Mart akşamı Belediye Başkanlığını kazanarak sosyal demokrat belediyeciliğin nasıl yapıldığını herkesin göreceğini ifade ederek Zonguldak Belediyesinin borç batağında olduğunu iddia ederek Çaycuma, Devrek, Alaplı ve diğer CHP’li belediyelerin örneği gibi şeffaf belediyecilik anlayışıyla tüm Zonguldak’ı kucaklayarak yapacakları birbirinden güzel projelerle şehrin çok daha güzel yaşanabilir bir hale getireceklerini söyledi.

Basının kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Tahsin Erdem hep birlikte Belediye nasıl yönetilir herkes görecek diyerek AK Parti’ye şans tanımadığını da sözlerine ekledi.

Fotoğrafı konuşturduğumuzda, Tahsin Erdem’in basın toplantısına kalabalık yerel ve ulusal basın mensupları eşlik etti. Bu arada ben Erdem’e şöyle bir soru yöneltmiştim. “AK Parti-MHP ittifakı sizi nasıl etkiler?” dediğimde, “Hiç fark etmez biz her iki partinin de oylarına talibiz. Onlardan da oy alacağız” diyerek noktayı koydu. Bakalım bu zorlu seçim süreci sonunda nasıl bir tablo karşımıza çıkacak bizlerde merakla bekliyoruz. Haber-Foto-Yorum: Mustafa Emen