6 Ocak’ta Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak’ta yapmış oldukları ön seçim sonucu adayını Tahsin Erdem olarak açıklarken Ak Parti Zonguldak adayını açıklamak için 15 Ocak’ı bekliyor.

Saadet Partisi ise Ak Parti’den Saadet Partisi’ne transfer olan Cem Dereli’yi Zonguldak Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.  
 

GÖZLER EREĞLİ’YE ÇEVRİLDİ! CHP KİMİ GÖSTERECEK?

Zonguldak’tan sonra ise gözler Zonguldak’ın en büyük ilçelerinden biri olan Ereğli’ye çevrildi. CHP Ereğli Belediye Başkan adayı olarak Halil Posbıyık’ı bir daha aday gösterir mi bilinmez ama Posbıyık’ın işinin bu sefer zor olacağı belirtiliyor. Özellikle CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul ile aralarının açık olduğu öğrenilen Halil Posbıyık’ı Eylem Ertuğrul’un istemediği iddia edildi. Halil Posbıyık zaman zaman CHP Zonguldak milletvekillerini sert bir dille eleştirmesiyle de anılıyor.   

AK PARTİ’DE FAZLI ERDOĞAN SESLERİ!

AK Parti ise Ereğli’de işi sıkı tutuyor. CHP’ye teslim ettikleri belediyeyi tekrardan geri almak için özverili bir anket çalışması yapılırken son alınan kulis bilgilerine göre Fazlı Erdoğan ismi bir tık önde duruyor. AK Parti eski ilçe başkanı Fatih Çakır’ın ismi de gündemde. Ak Parti Ereğli’de adayını 15 Ocak’ta kesin olarak açıklayacağı öğrenildi. 

YENİDEN REFAH PARTİSİ: EREĞLİ’DE BİZDE VARIZ!

Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı! Gürsel Tekin Zonguldak’ta ki poğaçayı karşılaştırdı!

Yeniden Refah Partisi'nin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için belediye başkan adaylarını belirlerken şuana kadar Zonguldak tek Ereğli ilçesinde aday çıkardı. Yeniden Refah Partisi’nin Ereğli adayı ise Emre Karaarslan oldu.

HABER MERKEZİ