Cinsel Haberleri

cinsel haberleri ve güncel cinsel gelişmeleri, cinsel ile ilgili tüm video, cinsel fotoğrafları ve cinsel haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak'ın bir ilçesinde gece saatlerinde yaşanan korkunç olayda, açık cezaevinden izinli olarak çıktığı iddaia edilen bir şahıs veteriner kliniğine saldırdı.

KASTAMONU

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 4 iş yerinde yapılan aramalarda çok sayıda makaron ve cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, 14 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan kadın kuaförü H.E. hakkında ciddi cezai yaptırımlar talep ediliyor.

ASAYİŞ

Balkondan komşusunun evine girerek tecavüz girişiminde bulunan şüpheli, "perilerin çağrısıyla geldim" iddiasında bulunsa da tutuklanmaktan kurtulamadı.

ASAYİŞ

Çocuğa cinsel saldırıda bulunan şahıs; polis ekiplerinin 150 saatlik kamera izlenmesiyle bulundu. Mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklandı.

ASAYİŞ

64 yaşındaki kadının kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel ilişkiye giren ve ölümüne sebep olan 2 sanık, yeniden yargılandıkları davada toplam...

KASTAMONU

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri "nitelikli cinsel saldırı" suçundan aranan suçlu sahsı ve diğer 58 suçluyu yakaladı.

ASAYİŞ

Özel bir ilköğretim okulunda İspanyolca öğretmeni olan kadın, 14 yaşındaki öğrencisi ile yaşadığı cinsel ilişki nedeniyle tutuklandı.

KASTAMONU

Jandarma komutanlığı ekipleri tarafından haklarında yakalama kararı bulunan 53 şahıs, yapılan operasyonlar sonucunda gözaltına alındı.

BARTIN

Bartın'da yapılan operasyon sonucunda 34 plakalı bir araçtan kaçak cinsel içerikli ürün ele geçirildi.

ZONGULDAK

Yurt genelinde bu sene üst üste gerçekleşen sıcaklık rekorları en çok cinsel hayatı olumsuz yönde etkiledi.

GÜNDEM

Kız arkadaşı N.G.'yi (16) kaçırıp, 2,5 ay boyunca işkence edip, cinsel istismarda bulunan Hamza Han (22), tutuklandı.