Elif köse Haberleri

Elif köse haberleri ve güncel Elif köse gelişmeleri, Elif köse ile ilgili tüm video, Elif köse fotoğrafları ve Elif köse haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Emeklileri sevindirecek bir karara imza atıldı. Emekli 2024 yılında biraz olsun rahat edecek.

KARABÜK

Safranbolu Belediyesi, üreten belediyecilik anlayışını benimseyerek kendi atölyelerinde otobüs durakları üreterek şehir içi toplu ulaşımda ekonomik tasarruf sağlıyor.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu'nun UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınmasının 29. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erol Altuntepe, Safranbolu'nun coğrafi işaretli marka ürünü olan...

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 15 Temmuz Mahallesi'nde site sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse Safranbolu Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi'nde kurs gören kursiyerleri ziyaret etti.

KARABÜK

Antalya'da düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı'nda Safranbolu Kıtırı ve safran çiçeği yoğun ilgi gördü.

KARABÜK

Dünya'nın en pahalı baharatı olarak bilinen safran hasadı Karabük'ün Safranbolu ilçesinde "7. Safran Festivali" ile birlikte yapılacak.

KARABÜK

Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkan adayları ortaya çıkmaya başladı. Doksanların Ünlü sanatçı Hakan Peker de Safranbolu Belediye başkanlığına aday olacağını...

KARABÜK

Karabük'ün Safranbolu ilçesinin belediye başkanı Elif Köse mahalle mahalle gezerek vatandaşın sorunlarını dinledi.

KARABÜK

Kadın belediye başkanının izne çıkmasıyla yerine vekili geldi. Belediye başkanının yerine vekaleten kadın meclis üyesinin gelmesi dikkat çekti.

KARABÜK

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Babasultan, Emek ve Barış Mahallesi'nde yapılan parklarda ve meydan halk masası arkasındaki çalışmaları yerinde inceledi.