Gazeteci Haberleri

gazeteci haberleri ve güncel gazeteci gelişmeleri, gazeteci ile ilgili tüm video, gazeteci fotoğrafları ve gazeteci haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Sekreteri Gazeteci Sabriye Aşır'ın annesi Hakibar Köse (76) hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ı anma mesajında onurlu gazeteciliği ve demokrasiye katkılarını vurguladı.

ZONGULDAK

Gazeteci Sedef Kabaş’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşi, 24 Ocak Çarşamba günü saat 18.00’de Maden Mühendisler Odası Lokalinde yapılacak.

GENEL

Kamusal Yarar Olarak Gazeteciliğin Desteklenmesi" başlıklı toplantı, İstanbul'da gerçekleşti. 

ZONGULDAK

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve CHP'li delegeler gazetecileri ziyaret etti.

ZONGULDAK

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kapsamında Karaelmas Gazeteciler Derneğini (KGD) ziyaret etti.

ZONGULDAK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı

GENEL

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler "gününde gazetecilik sorunlarına" dikkat çeken bir açıklama yaptı.

ZONGULDAK

Gazeteci Harun Akın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türkiye'de gazetecilik mesleğinin zorluklarına vurgu yaptı.

ZONGULDAK

Yeniden Refah Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı Emre Karaarslan, basın emekçilerinin gününü yayımladığı bir metin ile kutladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Karaelmas Gazeteciler Derneğini ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.

ZONGULDAK

ZONDEF Genel Başkanı Ziya Öncan basın emekçilerinin gününü yayımladığı bir metin ile kutladı.