Girişim Haberleri

girişim haberleri ve güncel girişim gelişmeleri, girişim ile ilgili tüm video, girişim fotoğrafları ve girişim haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Zonguldak’ın ilçesinde bir kişi çok sayıda ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak'ta yatırım yapmayı planlayan teknoloji girişimcileriyle bir araya geldi.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta liman arkasında Vokan A. isimli kişi için ekipler harekete geçti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ın İlçesinde bir kişi intihar girişiminde bulundu.

ZONGULDAK

2022 yılına ait girişim verileri açıklandı. Türkiye genelinde doğan girişimlerin doğum oranı %16,1 olarak kaydedildi. Zonguldak, Karabük ve Bartın illeri...

GENEL

Yenilikçi faaliyetler yürüten girişimlerin sayısı, 2020 yılında %39,8'e ulaştı. Bu girişimlerin %48,1'i, yeniliklerini korumak için ticari marka tescili başvurusunda bulundu.

EKONOMİ

2020 yılında ülkemizdeki girişimlerin 6 154'i, 2021 yılında ise 6 111'i yabancı kontrolündeydi. Bu girişimlerin ülke ekonomisine katkısı ise azalmakta....

ZONGULDAK

Devrek İlçesinde kız yurdunda F.Ü isimli kız öğrenci kaldığı yurdun ikinci katından atlayarak intihar girişiminde bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta intihara teşebbüs eden kadını polis ekipleri ikna etti.

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Fevkani köprü altının yıkılacak olmasını fırsat bilen kimliği belirsiz vatandaşlar köprünün demirlerini ve kablolarını sökmeye başladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Tepebaşı Mahallesinde bir kişinin intihar girişiminde bulunduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. 

ZONGULDAK

Zonguldak’ta Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Acil Servisi’nde bir kişinin intihar girişiminde bulunması üzerine ekipler harekete geçti.