Metin Demir Haberleri

Metin Demir haberleri ve güncel Metin Demir gelişmeleri, Metin Demir ile ilgili tüm video, Metin Demir fotoğrafları ve Metin Demir haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ZONGULDAK

Olası İstanbul depremine müdahale için hazırlıklara başladı. Her depremde Zonguldak'ın madencilerinin olağanüstü gayreti deprem bölgesinde olmayan Zonguldak'ın değerini artıyor.

ZONGULDAK

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir,...

KARABÜK

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2023 toplantısı Karabük'te gerçekleşti. Karabük Hilton Otel'de gerçekleşen toplantıya Karabük valisi ve BAKKA yönetim kurulu katıldı.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir Zonguldak'taki işsizlik probleminin temeline inerek çözüm odaklı açıklamalar da bulundu.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Metin Demir Zonguldak'taki TTK ve Milli Emlak'ın elindeki araziler ve Zonguldak'ın sanayicilik faaliyetleri hakkında...

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, turizmle ilgili yapılacaklar hakkında bilgi verdi.

ZONGULDAK
ZONGULDAK
ZONGULDAK

TSO Başkanı Metin Demir, büyük madenci yürüyüşü nedeniyle Zonguldak'ın değişimi ıskaladığını vurguladı.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Metin Demir Zonguldak'taki faaliyetlerden biri olan "Makzon" hakkında açıklama yaptı.

ZONGULDAK

ZTSO başkanı Metin Demir Zonguldak'taki işsizlik sorununa değindi. Demir ilçeye yapılacak OSB’nin işsizlik sorununu çözebileceğine değindi.

ZONGULDAK

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, ekonomi ve Zonguldak’ta yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.