Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, ekonomi ve Zonguldak’ta yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Başkan Dökmeci'den Kozlular için önemli açıklama! Pazartesi durdurulacaktı Başkan Dökmeci'den Kozlular için önemli açıklama! Pazartesi durdurulacaktı

Başkan Metin Demir şu görüşlere yer verdi;

"Karayollarımız bölünmüş yol standına ulaştı. Zonguldak İç Anadolu'nun kuzey kapısı olarak tanımlanabilir. Bir yandan da hem Avrupa Birliği ülkelerinin hem de Rus coğrafyasının Akdeniz'e ihtiyacı var. O tarafa yapılacak olan hem ithalat hem ihracata ihtiyacı var.

2000 İSTİHDAM

Bunun içinde Zonguldak kapısı kullanılacak ideal kapılardan biri. Serbest piyasa projesinin içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Hatta 2000 civarında da istihdam sağlanacak. Bölge ihracatçılarına da lojistik avantaj sağlayacak. 50 centlik bir avantaj bile işi kaçırmasına almasına sebep olacak. Dolayısıyla Zonguldak'ın ciddi bir lojistik bir potansiyeli de var. 

YATIRIM YAPMAMAK "ENAYİLİK" OLUR!

Havaalanının bitişiğinde bir arazi planladık. .Serbest piyasada ortak bir fikre varamadığımız için lojistik projesi beklemede. Serbest bölge piyasası içerisinde veya dışarısında gerçekleştireceğiz. Lojistikte bu kadar potansiyel olan bir memlekette lojistik sektörüne yatırım yapmamak çok afedersiniz "enayilik" olur. biz bu lojistikteki potansiyeli muhakkak üretime, istihdama, kara bölge insanı için çevirmemiz lazım."