Osmaniye Haberleri

Osmaniye haberleri ve güncel Osmaniye gelişmeleri, Osmaniye ile ilgili tüm video, Osmaniye fotoğrafları ve Osmaniye haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


ASAYİŞ

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosiklet, yön levhasına çarparak devrildi. Kazada 18 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

ZONGULDAK

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), geleneksel iftar programını bu yıl Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

DÜZCE

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat depremlerinin ardından, bölgede 1 yıl içinde 5 ve üzeri artçı deprem olma olasılığı üzerine...

GÜNDEM

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyeleri ile il temsilcilerinden oluşan KGK heyeti, Adıyaman'da...

KARABÜK

Kahramanmaraş merkezli depremde ailesiyle birlikte sağ kurtulan Kader İncecik, yaşadığı travmayı ve zorlu süreci anlattı.

ZONGULDAK

Zonguldak'ta, 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenler, maden işçileri tarafından dualarla anıldı.

GENEL

Tünelde meydana gelen zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

GENEL

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de Ak Parti grup toplantısında İsrail-Filistin savaşı ve depremden etkilenen bölgeler hakkında konuştu.

GÜNDEM

44 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda 176 şüpheli gözaltına alındı, 1 ton 100 kg uyuşturucu ele geçirildi.

GENEL

Tırın düğün konvoyunda bulunan araçla çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Kandilli Rasathanesi verilerine göre başta Akdeniz olmak üzere Ege denizi ve Osmaniye de peşi sıra deprem oldu... İşte depremlerin detayları...