Yatırım Haberleri

Yatırım haberleri ve güncel Yatırım gelişmeleri, Yatırım ile ilgili tüm video, Yatırım fotoğrafları ve Yatırım haberleri İMZA GAZETESİ - ZONGULDAK HABER - SON DAKİKA GELİŞMELERİ ZONGULDAK | ZONGULDAK HABERLERİ sitemizde


GÜNDEM

Gözler enflasyonda... En çok hangi yatırım aracı kazandırıyor? İşte detaylar...

EKONOMİ

Türkiye'nin ekonomisinin büyüme verileri, piyasaların ve yatırımcıların odağında yer alıyor. İşte açıklanan TÜİK verileri...

GENEL

Altın fiyatları grafiği oldukça hareketli günler geçiriyor. Bir düşüp bir yükselen fiyatlar yatırımcının kafasını karıştırdı. Piyasa Uzmanı İslam Memiş ‘panik’...

EKONOMİ

Dolar, yeni haftaya nasıl başladı? Dolar saat 10.50 itibarıyla 30,7010 seviyesinden işlem görüyor. Dolar, yeni haftaya değer kazancıyla başladı.

EKONOMİ

TÜİK yatırım araçlarının reel getiri verileni yayımladı. Yatırım araçları, aylık performanslarını gösteren verilere göre değerlendirildi.

BARTIN

Dubai merkezli şirket, 600 milyon liralık bu yatırım ile üretim faaliyetlerine başlama kararı aldı. 1200 kişilik istihdam sağlanacak. İşte detaylar...

EKONOMİ

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi ve ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla altın yatırımcılarını uyardı.

ZONGULDAK

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak'ta yatırım yapmayı planlayan teknoloji girişimcileriyle bir araya geldi.

KASTAMONU

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde hayata geçirilen dev projenin ardından ilçe 40 yıllık içme suyu sorununu çözdü.

ZONGULDAK

Dev yatırımla istihdam kapısı açılıyor. Şubat ayında iş başvuruları başlıyor...Detaylar haberimizde...

KARABÜK

KARDEMİR, 2023 3. çeyrek bilançosunu açıklaması sonrası aracı kurumların hedef fiyat ve tavsiye açıklamaları devam ediyor.

EKONOMİ

Türkiye'de finansal yatırım araçlarının performansı değerlendirildiğinde, aylık bazda en yüksek reel getiri Devlet İç Borçlanma Senetleri üzerinde gerçekleşti.